Veronika Lülik, vet. teh.

Veronika Lülik, vet. teh.

Odraščala sem na manjši kmetiji v okolici Maribora. Doma imamo koze, nekaj ovčk, race in kokoši. Seveda je bil pri hiši vedno tudi kuža in kar nekaj muc. Od malega sem vedela, da želim delati z živalmi. Obiskala sem Biotehniško šolo v Mariboru in sem postala veterinarska tehnica.

Zelo rada preživljam čas zunaj in me je zanimalo bolj trajnostno delo v kmetijstvu. Zaradi tega sem se po srednji šoli vpisala na Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede, kjer sem študirala ekološko kmetijstvo.

Rada berem knjige in preživljam čas z mojimi ljubljenčki. Imam kužka Medoja in dve muci – Max in Lučka. Uživam ko se lahko sprehajam po kakšnem gozdu ali travniku ali ob kakšni reki in odkrivam nove kotičke narave. Uživam v svojem delu in se želim čim več naučiti. 

Sprejmi
piskotki-vetrinarski-center-pika-mariborSpletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite informacije o piškotkih.