Priboljški

PikaŠOP zdravi priboljški

Nagradite njihovo pridnost

Poleg visokokakovostne dietne hrane lahko pri PIKI za svoje hišne ljubljenčke izberete tudi ustrezne priboljške, s katerimi boste zdravo in okusno nagradili njihovo znanje pa tudi pridnost. Razvajate jih lahko s kakovostnimi priboljški uveljavljenih blagovnih znamk:
- PASJA PEKARNA HOV HOV,
- WOOLF,
- FISH4DOGS,
- RINTI,
- LILYS KITCHEN ali
- VERSELE-LAGA.


Rinti prigrizki so zdrava poslastica za odrasle pse, saj vsebujejo zmanjšano vsebnost maščob. Prigrizki služijo kot priboljšek med obroki ali kot nagrada med usposabljanjem. Brez mesne moke in soje. Izjemno okusni in dobro prebavljivi.

 

 

To so lahki priboljški z malo maščobe in psi jih z veseljem grizljajo preden jih pojedo. So povsem naravni lahko prebavljivi in odličen vir omega 3 maščobnih kislin. Imajo nekoliko grobo površino, ki pomaga ohranjati zobe čiste. Priboljški so 100% čisti, na zraku sušeni in popolnoma brez dodatkov.

 

Versele-Laga prideluje hrano za vse vrste glodavcev. Polnovredna mešana popolna hrana z izbranimi sestavinami za optimalno in uravnoteženo prehrano vašega (pritlikavega) kunca, zajca, hrčka, skakača, podgane, činčile, deguja, dihurja ali morskega prašička - okusna inlahko prebavljiva.

 


Woolf prigrizki so narejeni iz visokokakovostnega mesa in primerni za pse vseh velikosti. So monobeljakovinski, saj vsebujejo samo en vir beljakovin, s čimer sta zagotovljeni najvišja kakovost  in prehranski vnos. Ko je prigrizek WOOLF kuhan, je pakiran brez kemičnih dodatkov, konzervansov ali barvil. Za ohranitev svežine prigrizkov je v vrečko dodan tudi absorber kisika, embalaža pa je opremljena tudi z zadrgo za ponovno zapiranje.

Fish4Dogs so visoko kakovostni naravni posladki za pse brez dodatkov, barvil in konzervansov. Priboljški so bogati z Omega-3 maščobnimi kislinami, antioksidanti in visokim deležem hrustanca, ki je pomemben vir glukozamina in hondroitina za zdrave sklepe. Beljakovine v priboljških Fish4Dogs, pridobljene iz rib, so zelo kvalitetne, lahko prebavljive in vsebujejo razmeroma malo nasičenih maščob ter kalorij, zato so priboljški primerni za prehrano ljubljenčkov, ki imajo težave s prebavo, in za starejše ljubljenčke, ki imajo počasno prebavo. Priboljški ne vsebujejo glutena, dodatkov, konzervansov in umetnih barvil.

pasja-pekarna-hov-hov-pikavet

Pasja pekarna HOV HOV uporablja le skrbno izbrane sestavine najvišje kvalitete, odobrene s strani veterinarjev. Najboljše polnovredne sestavine nudijo vašemu štirinožnemu prijatelju uravnoteženo prehrano, ki se bo odražala tudi na njegovemu zdravju in vitalnosti. Trudijo se, da lahko kosmatincem ponudijo izključno le zdrave, naravne in okusne izdelke z veliko minerali, vitamini, antioksidantu in ostalimi hranilnimi snovmi, ki so potrebne za zdrav razvoj vašega psa. Z izdelki Pasje pekarne HOV HOV ne bodo ostali praznih tačk niti kosmatinci z alergijami in posebnimi dietami, saj so izdelki pripravljeni z ljubeznijo in skrbjo za zdravo in dolgo življenje naših kosmatinčkov.

Sprejmi
piskotki-vetrinarski-center-pika-mariborSpletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite informacije o piškotkih.