Kako so videti zdravi pasji mladički?

Mladički ne smejo imeti izcedka iz oči in smrčka, koža in uhlji morajo biti čisti, prav tako tudi področje zadnjika, repa in zadnjih tačk (driska?). Preverite, kakšne zobke imajo, ali so pravilno postavljeni in njihovo število. Če ste se odločili za samčka, preverite ali ima že obe modi v mošnji. Telo mora biti skladno in mladič ne sme biti predebel ali presuh (štrleča rebra).

Zdrav pasji mladič je hitro pripravljen na igro, živahen in zvedav. Mladički si po kratki igri in obroku privoščijo trden spanec. To ni nič narobe! Pojdite na sprehod in se z vzrediteljem dogovorite za kasnejši obisk, ko bodo mladiči zbujeni. Opazujte njihovo igro. Hitro boste ugotovili, kdo je »glavni«, kateri mladič je plašen …

Sprejmi
piskotki-vetrinarski-center-pika-mariborSpletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite informacije o piškotkih.