Ali pri vas opravljate sterilizacijo muc?

Zanima me ali pri vas opravljate sterilizacijo muc in kakšna je cena? Hvala!

Tadeja

 

Pozdravljeni Tadeja.

Najprej naj vas pohvalim, da razmišljate o sterilizaciji muce. Le z odgovornim lastništvom lahko pomagamo, da bo zgodb o zapuščenih mačjih mladičkih vse manj.

Na PIKI opravljamo različne kirurške posege, vključno s sterilizacijami/kastracijami muc in psov.

Pri mucah se  ob sterilizaciji odstranijo le jajčniki. Ranica je velika 1 – 1,5 cm in je zašita z nevidnimi šivi. Le-teh ni potrebno odstranjevati, saj se sami raztopijo (resorbirajo). Mucka gre v domače varstvo, ko se po anesteziji zbudi in ima normalno temperaturo ter seveda, če je ob odhodu brez bolečin. To je navdno 2 – 3 ure po posegu.

Glede cene: naš cenik  je oblikovan glede na priporočila Veterinarske zbornice za tekoče leto :). Sterilizacija mucke znaša 87 evrov.  V ceno je všteto tudi zdravilo proti bolečinam po operativnem posegu.

Kastracija muca pa znaša 66,27 evrov. V primeru kastracije/sterilizacije več muc, se za ceno dogovorimo oz. imamo dodaten popust.

 

Lepo vas pozdravljam,

Natalija Hercog Gerbec, dr.vet.med.

 

Sprejmi
piskotki-vetrinarski-center-pika-mariborSpletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite informacije o piškotkih.