Urška Bajgot, vet. teh.

Urška Bajgot, vet. teh.

Že od  samega otroštva, ko me je še kot dojenčka v vozičku vestno čuval naš kuža Asto, sem obdana z živalmi. Vedno je bil pri hiši kuža. Najprej Asto, potem Lup, kasneje Aska, Astor in sedaj že moj 6 let star Bwana Zamoyoni (prevedeno: srčni gospod). Seveda tudi muc ni manjkalo. S sestro sva najprej dobili muca Darwina, kateremu sta se pridružila še Đođo in Pikolo. Čez čas pa je na posestvu in po balkonu »paradiral« muc Poncho. Seveda so imeli vstop v hišo, vendar so izbrali, da so večino časa prebivali zunaj. Medtem pa v notranjosti hiše ni bilo nič kaj manj pestro. Tam sta čivkali moji dve papigi gospa Fifika in gospod Ficko, kable je veselo glodal kunec Jaka, v kleti pa je pozimi spala želva Iza. Že od malega moje srce bije tudi za ene malo večje živali in sicer konje. Od otroštva tako tudi jaham in imam svoje konje.

Mislim, da je kar očitno, da brez živali zame ne gre….

Tako sem se odločila in končala šolanje na Biotehnični šoli v Mariboru in sedaj z veseljem pomagam živalim v Veterinarskem centru Pika.

Sprejmi
piskotki-vetrinarski-center-pika-mariborSpletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite informacije o piškotkih.