Maruša Ahaj, dr. vet. med.

Maruša Ahaj, dr. vet. med.

Sem Maruša in prihajam iz Slovenske Bistrice. Trenutno živim v hribovitih Halozah, kjer s fantom in tremi mački prenavljamo hiško. V prostem času pa si možgane najraje spočijem ob knjigi, filmu ali preprosto druženju z meni ljubimi. Tudi izlete v naravo in ustvarjanje v kuhinji obožujem.

Z živalmi sem se od nekdaj počutila sproščeno in sprejeto. Doma smo stalno imeli psa, mačke, ribe, kakšnega hrčka in skobčevko. Zaljubljena v njih od malih nog sem tako že v osnovni šoli sanjala o poklicu veterinarke.

Po končani II. gimnaziji je odločitev za študij bila zelo preprosta – vpisala sem se na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani in leta 2019 diplomirala. Od decembra istega leta sem zaposlena v Veterinarskem centru Pika, kjer vsak dan z veseljem in ljubeznijo skrbimo za vaše najboljše prijatelje.

Živali v nas prebudijo najboljše, dajejo nam neizmerno ljubezen in nas sprejmejo take kot smo. Zato bi vedno znova izbrala ta poklic, ki mi omogoča da jim pomagam in delam v njimi vsak dan.

Sprejmi
piskotki-vetrinarski-center-pika-mariborSpletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite informacije o piškotkih.