Tadej Zemljič, dr. vet. med., oftalmolog, dipl. ECVO

Tadej Zemljič, dr. vet. med., oftalmolog, dipl. ECVO

Specialist za oči - oftalmolog

Tadej Zemljič je Mariborčan in vrhunski specialist za oči, ki živi v Ljubljani.

Imamo to srečo, da skrbi tudi za paciente z očesnimi težavami na PIKI.

Je diplomant evropskega kolidža za veterinarsko oftalmologijo. Na Veterinarski fakulteti v Ljubljani je diplomiral leta 1996 in tri leta delal na univerzitetni veterinarski kliniki.

Že od nekdaj je kazal veliko zanimanje za bolezni oči in se tako izpopolnjeval na številnih evropskih in ameriških ustanovah: Veterinarski fakultati na Dunaju, v Leipzigu, Utrechtu, Columbia v Missouriju, Ralelgh v S. Karolini, Columbus v Ohio in na zasebnih referenčnih oftalmoloških klinikah v San Franciscu, Kaliforniji in Greensboro v Severni Karolini.

Rezident-specializant evropskega kolidža za veterinarsko oftalmologijo je postal leta 2008, specializacijo pa je opravljal na treh fakultetah in sicer na Veterinarski fakulteti v Zurichu, na Columbus v Ohio in na privatni refernčni kliniki v Chemnitzu v Nemčiji. Prvega specialista za oči smo v Sloveniji dobili leta 2012, ko je dr. Zemljič pridobil naziv evropski specialist veterinarske oftalmologije (dipl. ECVO).

Dr. Zemljič izvaja najzahtevnejše diagnostične in terapevstke posege s področja veterinarske oftalmologije, vključno z odstranjevanjem katarakte.

Sprejmi
piskotki-vetrinarski-center-pika-mariborSpletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite informacije o piškotkih.